Flowerbulbs and more.

Logo JubileumM&G is opgericht in 1964 en behoort tot de toonaangevende industriële bedrijven op het gebied van verpakte bloembollen en aanverwante artikelen. M&G is nationaal en internationaal actief en levert aan tuincentra, supermarkt- en bouwmarktketens in Europa, Noord-Amerika en het Verre Oosten. Tevens heeft ons bedrijf een groeiend aandeel in de mail order/internetverkoop.

Dankzij een ruime expertise worden alle bloembollen verpakt en verwerkt conform de eisen van het desbetreffende klant en land. Ongeveer 80% van onze producten wordt geleverd in private label verpakkingen. In de loop der jaren is M&G uitgegroeid tot een innovatief en dynamisch familiebedrijf dat bloembollen verwerkt tot attractieve eindproducten. Wij zetten creatieve concepten in de markt voor verpakte bloembollen en leuke geschenkartikelen.

In 2014 vierde M&G haar 50-jarig bestaan! Uiteraard zijn we erg trots deze mijlpaal te mogen bereiken. Namens alle medewerkers en directie danken wij onze klanten voor uw vertrouwen en onze samenwerking, waardoor dit 50-jarig jubileum is behaald!

lees verder

Bollen _keuring

Kwaliteitszorg

M&G is een van de meest professionele leveranciers in ons marktsegment en bezit het Holland Selection Foundation Qualitymark. Deze onafhankelijkestichting compenseert consumenten in het geval van een onverhoopt defect aan het product. Elk verpakt product heeft een individueel productienummer, zodat tot aan de kweker terug kan worden getraceerd.
lees verder

Social

Mvo Beleid

M&G ziet haar maatschappelijke verantwoordelijkheid als ondernemer als een vanzelfsprekendheid. Er wordt dan ook met veel ambitie gewerkt om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.
lees verder

Keukenhof

Keukenhof

M&G is leverancier van de wereldberoemde bloembollententoonstelling De Keukenhof in Lisse. Onze bloembollen worden tentoongesteld op de mooiste locatie in het park, rondom een van de meest gefotografeerde vijvers van Nederland.
lees verder

Luchtfoto _2014

Historie

Molenaar en Van Ginhoven BV is in 1964 opgericht door de Herman Molenaar sr. en Wim van Ginhoven. Zij zijn begonnen met het kweken van gladiolen.Zowel de bloemen als de bollen hiervan werden geëxporteerd naar Duitsland en Zwitserland.
lees verder

Producten

Producten van M&G onderscheiden zich door kwaliteit en presentatie. Ieder jaar opnieuw stellen we onze productprogramma's samen aan de hand van de laatste trends. Ons productassortiment omvat meer dan 2000 soorten. Wij leveren alleen al meer dan 500 verschillende soorten tulpen!

De nieuwe soorten die jaarlijks op de markt komen, zorgen steeds weer voor een vernieuwd assortiment, want natuurlijk selecteren wij daaruit een aantal nieuwe soorten om ons assortiment nog completer te maken. De producten van M&G kunnen worden onderverdeeld in een voorjaars- , een najaars- en een indoor-assortiment.

Indien gewenst kunnen wij uw producten verpakken in private label verpakking. M&G beschikt over een eigen creatieve ontwerpafdeling, die zeer aantrekkelijke verpakkingen voor u kan ontwerpen, waardoor wij kunnen inspelen op uw wensen. Door de jaren heen heeft M&G ruime ervaring opgedaan in private label verpakkingen voor grootwinkelbedrijven.

Voorjaarsassortiment Najaarsassortiment Indoor assortiment Private label Post-order | Internet Beeldbank
Keukenhof

Consumenten

Als consument vindt u de producten van M&G bij uw geselecteerde tuincentrum, supermarkt of bouwmarkt. U kunt onze producten herkennen aan de kleurrijke, attractieve verpakkingen waarbij uiteraard de kwaliteit gewaarborgd is. De kwaliteit is herkenbaar aan het logo van de Holland Selection. Die garandeert u uitstekende kwaliteit met als resultaat een prachtig bloeiend bolgewas. Meer informatie over het Keurmerk vindt u bij de pagina kwaliteit.

Mocht u onverhoopt de planttijden van één van onze producten zijn kwijt geraakt, dan kunt u deze via Plant instructies / Tips opnieuw opzoeken.

Op iedere verpakking vindt u de plantinstructies zoals planttijd, grondsoort, bloeitijd. Bent u een verpakking kwijtgeraakt of wilt u informatie over de planttijden? Dan hebben wij hier voor u nog een overzicht van de belangrijkste bloembollen uit onze collectie.
lees verder
Bloembollen zijn voor veel retailers een belangrijk seizoensproduct. Het beoordelen van de kwaliteit van deze producten is een specialisme op zichzelf. Gelukkig bestaat er een onafhankelijk label dat de kwaliteit van het natuurproduct bloembollen garandeert.
lees verder

Bezoekadres

Molenaar en Van Ginhoven BV
Lisserbroekerweg 60
2165 BG Lisserbroek
Nederland

Postadres:

Molenaar en Van Ginhoven BV
Postbus 27
2215 ZG Voorhout
Nederland

Contactgegevens

Tel: +31 (0)252 219145
Fax: +31 (0)252 218543

Email afdeling verkoop:
Email algemeen: sales@m-g.nl

BTW nr: NL802962634B01
Handelsregisternr.: 28063873

Beeldbank