Kwaliteit

Bloembollen zijn voor veel retailers een belangrijk seizoensproduct. Het beoordelen van de kwaliteit van deze producten is een specialisme op zichzelf. Gelukkig bestaat er een onafhankelijk label dat de kwaliteit van het natuurproduct bloembollen garandeert.

De voordelen van gegarandeerde kwaliteitsbloembollen zijn duidelijk:

  • U weet zeker dat u producten van de allerbeste kwaliteit aan uw klanten verkoopt; gebaseerd op strenge kwaliteitsrichtlijnen, die ook strikt worden gecontroleerd.
  • U bent ervan verzekerd dat eventuele klachten op een centraal punt snel en correct worden afgehandeld, zonder dat dit u tijd en energie kost.
  • Door voor gegarandeerde kwaliteit te kiezen verleent u een extra service aan uw klanten, die zich dan ook zullen ontwikkelen tot loyale kopers.

Bij M&G worden de bloembollen tijdens en na het productieproces streng gecontroleerd door onafhankelijke specialisten. Aandachtspunten zijn onder meer: gezondheid, kwaliteit, soort- en kleurechtheid en formaat. Van ingangscontrole tot steekproeven in de verpakte partijen. Dit alles om alleen topkwaliteit af te leveren.